DNA liittymät

Elämä on – lohkaisi DNA:n mainos aikoinaan. Se oli slogan jolla operaattori iski itsensä kuin tykki jokaisen suomalaisen mieleen. Ei pyyhkiytynyt mielestä tuo, ei sitten millään. Jalostettiin vain pidemmälle. Operaattori itse aloitti toimintansa kuitenkin jo paljon ennen eli vuonna 2001 ja sillä on nykyään koko maan kattava matkapuhelinverkko.

DNA tarjoaa kaiken kaikkiaan 8 erilaista puhelinliittymää – siis hurjasti. Hanskoja ei kannata kuitenkaan heti heittää tiskiin sillä nuo liittymät on jaoteltu todella selkeästi kolmee kategoriaan. Vaihtoehtoja löytyy netin ja somen suurkuluttajille sekä hillitympään peruskäyttöön – EU-paketteja unohtamatta.

Operaattorin sivuilla on lisäksi todella helppo ja yksinkertainen testi mikä kannattaa aivan ehdottomasti tehdä ennen kuin sukeltaa selailemaan liittymäpaketteja. Testin avulla kartoitetaan Kyllä ja Ei vastauksilla millainen liittymä sopii juuri sinulle. Pari liittymävaihtoehtoa tipahtaa sitten testin jälkeen harkittavaksi.

DNA muokkasi puhelinliittymä tarjontansa entistä paremmaksi. Alta löydät uudet päivitetyt liittymätyypit

Kaikki DNA liittymät

DNA – liittymät kolmessa kategoriassa

DNA liittymävalikoima saattaa ensisilmäyksellä hieman hengästyttää. Valinnanvaraa riittää, mutta huoli pois. Jos teit alkukarsinnan omasta puhelimen ja netin käytöstä on navigointi liittymien seassa todella helppoa. Jaottelu on siis kolmessa osassa, loogisesti käyttäjätyypin mukaan. Laskutus menee silloin joko käytön mukaan, kiinteänä pakettina tai rajattomana. Näiden sisällä on sitten omat vaihtoehdot erikseen. Eli kannattaa paloitella iso tavoite osiin – selvitä millainen puhelimen käyttäjä olet, karsi kategoriat jotka eivät myötäile sinun tarpeita ja siten vaihtoehtoja. Helpompaa, eikö!

Maksa käytön mukaan

Sinulle joka käytät puhelinta maltillisesti, internettiä kevyesti ja pärjäät kaikinpuolin rauhallisemmalla elämänrytmillä. DNA on yksi harvoista operaattoreista joka tarjoaa puhelinliittymän ilman nettiä ja se löytyy täältä. Maksat vain puheluista ja tekstareista. Tästä askeleen laajempi vaihtoehto on samalla ajatuksella muuten, mutta nettiä tulee mukana hennosti eli 1Mbit. Jämpti paketti. Nopeampi Jämpti onkin sitten jo 100Mbit nopeudella ja 10Gt EU-datapaketilla.

  • DNA Nopea 4G Jämpti
  • DNA Jämpti
  • DNA Puhe

Valmis paketti

DNA muistaa myös keskitien kulkijat ja on räätälöinyt heille aivan kirjaimellisesti valmiit paketit. Näissä puhelujen ja tekstarien määrä on ennalta kehystetty, netin nopeudessa on eroa. EU-datapaketin koossa myöskin.

  • DNA Nopea 4G Paketti
  • DNA Paketti

Erinomainen siis sinulle joka kaipaat hitusen verran väljemmät kehykset omalle puhelimen käytölle, mutta et aivan yletä sinne rajattoman liittymätyypin mittasuhteisiin. Oman liittymän voi onneksi päivittää todella helposti Omapalvelun kautta joten hyvä vaihtoehto on aina aloittaa pienemmästä paketista ja nostaa tasoa oman käytön perusteella.

Kiinteä hinta, rajaton käyttö

Kaikki tehot irti! DNA ojentaa puhelinliittymän suurkuluttajille nimensä veroisesti rajattoman käytön ihan kaikkeen – puhelut, tekstarit ja netti. Kuukausihintaan. Erottelu liittymien välillä käydään netin nopeuksissa sekä EU-datapakettien mittasuhteissa mikä helpottaa hahmottelua mukavasti.

  • DNA Super 4G Rajaton
  • DNA Nopea
  • DNA Rajaton

Vaihtoehtoja siis riittää. DNA on selvästikin satsannut EU-datapakettien kokoon ja nostanut rajoja tuntuvasti. Lisännyt niitä myös pienempiin paketteihin. Jos aallon harjalla tykkää surffata suurimmilla nopeuksilla niin kannattaa vilkaista ja testata tuo netin nopeus. Yleisin netin nopeus kaikissa DNA-liittymissä on 100Mbit/s. Tuo DNA Super 4G Rajaton on ainut missä nopeus kohoaa 300Mbit/s saakka. Toki tämä on jo sen verran sähäkkää, että siitä riittää vaikka jaettavaksi asti.

Kiinteä hinta, rajaton käyttö sopii heille jotka eivät halua miettiä liittymän käyttörajoja. Rajaton netti löytyy lähes jokaisesta liittymästä, mutta jos esimerkiksi työasioissa tulee puhuttua ja tekstattua myös paljon on rajaton sinun.

Näihin puhelinliittymiin on lisäksi extra vaihtoehtona vielä toki DNA Prepaid.

Tilin aktivointi ja Minun Palveluni

Uusi liittymä tulee aina aktivoida ennen käyttöönottoa, mutta DNA on tehnyt tämän käyttäjälle onneksi todella helpoksi. Aktivointi tehdään netissä ja siihen tarvitaan omat verkkopankkitunnukset sekä tilausnumero joka on lähetetty sähköpostiin. Jos tuntuu, että aktivoinnin kanssa on silti hukassa löytyy DNA sivuilta tarvittaessa myös opastusvideo jossa näytetään konkreettisesti miten tuo aktivointi tehdään.

Jos tuntuu, että liittymää haluaa päivittää myöhemmin onnistuu se yhtälailla vaivattomasti verkon kautta. Minun Palveluni – osion kautta käyttäjä pääsee muun muuassa tarkastelemaan omia laskuja, hallinnoida omia tietoja sekä palveluita ja vaihtamaan siten tarvittaessa myös tuota liittymää.

Lisäpalveluilla täytettä liittymille

Puhelinliittymää on tottakai mahdollista täydentää erilaisilla lisäpalveluilla. Mobiilivarmenne eli sähköinen henkilöllisyystodistus on yksi näistä ja DNA ojentaa sen vielä kaiken lisäksi ilmaiseksi ensimmäiselle vuodelle. Mobiilivarmenne on käytettävissä jo

Liittymään saa haluttaessa myös rajoituksia niin piheluihin, tekstareihin kuin esimerkiksi ulkomaankäyttöön. Rajoitukset tulee pyytää aina asiakaspalvelusta erikseen.

Laajempana kokonaisuutena operaattorilta löytyy toki myös erilaisia viihdepaketteja ja lisälaitteita. DNA palkitsee keskittäjät mukavasti erilaisilla tarjouksilla ja esimerkiksi puhelinliittymäasiakkaat saa kanavapaketeista 20% alennusta. Lisälaitteita jos haluaa ostaa niin DNA on asettanut kynnyksen todella matalalle maksujen suhteen. Laitteen voi maksaa heti kerralla tai vaikka 36 kuukauden erissä. Ilman lisäkuluja tai korkoja.

Laitteen ostajia hemmotellaan vielä ilmaisilla toimituksilla, pidennetyllä takuulla ja omasta vanhasta puhelimesta tai tabletista saa myös vaihtohyvitystä.

DNA – kenelle se sopii?

DNA on aina ollut vahva datan tarjoaja eikä tuo titteli näytä katoavan vieläkään. Käyttäjät joille salamannopea netti rajattomalla käytöllä sekä kattavalla EU-paketilla on se mitä haetaan löytävät varmasti tämän operaattorin tarjonnasta omansa. Puhelinliittymäpaketit ovat selkeitä ja vaihtoehtoja riittää – myös heille joille riittää pienemmät puitteet puhelimen käyttöön.

Suuren operaattorin edut seuraavat käyttäjää tottakai ja lisälaitteet sekä muut palvelut löytyvät saman katon alta vaivatta ja niihin saa joustavat maksupuitteet. Muista tehdä käyttäjätesti operaattorin sivuilla.